DESPRE NOI

VREI SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA NU EZITA SA NE CONTACTEZI!
URGENT DANSATORI CU FLACARI SI LUMINI!

CELE MAI MICI PRETURI!

"IL JOKER SHOW" VA AJUTA SA ORGANIZATI EVENIMENTUL MULT VISAT FIE EL:NUNTA BOTEZ,CORPORATE EVENT,PLASARE PRODESE,INAUGURARI,PETRECERI COPII SAU ORICE ALT EVENIMENT.VA PUNEM LA DISPOZITIE: ARANJAMENTE FLORALE SI BALOANE,BALOANE HELIU,SOLISTI VOCALI SI INSTRUMENTISTI,DANSATORI CU FLACARI,FACHIR,ILUZIONIST,DANSATOARE ORIENTAL,CLOWN PE CATALIGE,CLOVN PE MONOCICLA,CLOWN ANIMATOR,DJ,JOCURI LUMINI SI MULTE ALTELE PENTRU O PETRECERE REUSITA. ATENTIE! CELE MAI MICI PRETURI DE PE PIATA.

OFERTA COLABORATORI

PENTRU 600 RON PUTETI OFERI CLIENTILOR SAU INVITATILOR DUMNEAVOASTRA 60 MIN.DE DIVERTISMENT: ILUZIONIST,FACHIR,CLOWN,DANSATORI FLACARI SAU LUMINI
pentru orasul Ploiesti
URSITOARE

Ursitoare la botez, Ursitoare la mot/turta, Ursitoare la nunta
Vrei sa spargi monotonia unei petreceri la care nu se asteapta un punct culminant?
Vrei ca invitatii sa vorbeasca despre cea mai frumoasa petrecere de botez la care au fost vreodata?
Iti doresti un moment cu totul si cu totul special, care sa amuze invitatii si sa aduca familia in centru atentiei la petrecerea de botez?
Peste 300 de familii ne-au chemat sa le ursim, in cei 2 ani de activitate profesionala!
Ursitoarele sunt actrite profesioniste iar spectacolul este montat de un regizor din teatru!
Spectacolul cu ursitoare se bazeaza pe bine cunoscuta povestea traditionala, insa este actualizata si adaptata vremurilor in care traim.Costumele sunt stilizate si fiecare rochie de ursitoare este o piesa unica pe piata!
Garantam calitatea spectacolului cu Ursitoare, prin umor de bun gust, personaje haioase, emotie si multa distractie!!!
Va invitam intr-o lume magica!
Satisfactii
*Pe o muzica clasica Ursitoarele cele Bune intra la petrecere si incep sa se roteasca in jurul mamicii si a bebelusului, ursind pentru toate capitolele importante din viata copilului: Sanatate, Bani, Iubire, etc. Dupa un timp apare Ursitoarea cea Rea care are rolul de a face spectacolul mai haios, plin de umor, incercand sa le incurce pe Ursitoarele cele Bune si interactionand cu invitatii. Intr-un final, dupa multe peripetii, va ursi si ea de bine!
* Singurul spectacol cu ursitoare jucat si avizat in teatru! Tarif: 300 RON- 3 ursitoare, 380 RON-4 ursitoare! Cel mai profesionist spectacol cu ursitoare a satisfacut clientii de toate varstele si categoriile sociale (personalitati celebre, oameni obisnuiti, personalitati politice, straini stabiliti in Romania,etc) delectandu-i intr-un mod spectaculos, extrem de distractiv! 
*Petrecere denota bun gust si stil, invitatii si familia se distreaza (mai ales cand sunt chemati in fata de Ursitoare), iar bebelusului i se urseste o viata frumoasa, cu sanatate, bucurii, noroc si mult belsug! Ingerasii primesc invitatii si ii poftesc sa participe la petrecere invitandu-i pe fiecare la masa rezervata!
*Cand Ursitoarele vin la botez, va oferim posibilitatea sa puneti la punct un plan cu ele. Le divulgati cateva detalii haioase despre invitati, iar ele le vor rosti in spectacol, bucurandu-i pe cei prezenti.
*Din cele mai vechi timpuri binele invinge raul, de aceea ursitoarea Rea va fi transformata intr-o ursitoare buna si va ursi de bine. In felul acesta, daca raul este alungat din viata copilului de la bun inceput, asa ii va merge toata viata si raul se va transforma in bine!
*Acum este momentul sa alegeti cateva persoane carora doriti sa le pregatiti surpriza, pentru ca este important sa aveti o petrecere reusita, de care sa vorbesca toata lumea!!!
Valoare si Satisfactii la nivel superior!!!
Noi suntem gata de petrecere, tu? 
NOU!!! Cel mai nou si original spectacol de lux cu Ursitoare!!! Finalul spectacolului este un Show cu flacari grandios, unic si absolut uimitor! Poiuri cu foc, Bara cu flacari, Fachir care scuipa foc- toate aceste personaje inchid spectacolul de ursitoare intr-o nota culminanta, spectaculoasa si nemaivazuta!!!
Ursitoare. Ursitoare botez. Ursitoare la botez. Ursitoare pentru Botez. CELE MAI BUNE URSITOARE DE PE PIATA!!!
TARIF
350 RON- 3 URSITOARE
450 RON-4 URSITOARE
600 RON- Ursitoare + flacari (4 ursitoare+Showmen cu flacari)
120 RON/2h- 1 ANIMATOR- CLOWN, PRINTESA, PIRAT, etc (baloane modelabile si pictura pe fata incluse)
*tariful este valabil doar in Ploiestii, pentru alte localitati se percepe taxa pentru transport 0,7 BANI/Km!
Ursitoare pentru mot/ruperea turtei
Rolul Ursitoarelor lor la petrecerea de taiare a motului, este acela de a aduce tava cu obiecte simbolice la petrecere si de a le prezenta invitatilor! Acestea au fiecare cate o semnificatie: mierea-dulceata,( suflet bun), orezul- prosperitate, graul-bunastare, aurul-bogatie, laptele-puritate, verigheta-bun familist,etc. Zaneleursitoare fac o succesiune a meseriilor pe care micutul le-ar putea alege, si apoi sufla un praf de inspiratie si noroc asupra lui, ursindu-I o viata frumoasa cu multa sanatate si bucurii! Dupa ce micutul si-a ales ce i-a placut de pe tava, zanele ursitoare interpreteaza alegerea facuta de el!

Ursitoare pentru nunta
Ursitoarele au rolul de a initia un drum usor in casnici tinerilor miri. Insa, pentru aceasta, cei doi vor fi supusi la cateva probe de foc, in cadrul unui spectacol haios ,interactiv si plin de surprize!Nasii sunt si ei invitati sa ajute ursitoarele ( surpriza)!
Ursitoarele sunt de fapt Ispitele prin care mirii vor trece de-a lungul casniciei si testele la care ei vor fi supusi in viata!
Pentru nunta mai punem la dispozitie amenajarea completa a restaurantului, animatori care vor distra invitatii, ILUZIONIST,FACHIR, teatru, animatie, face painting si un MC care sa incinga atmosfera!Iar pentru cei mici amenajam un loc de joaca, in asa fel incat invitatii sa fie linistiti si sa se distreze in voie fara sa poarte grija copilului!
De asemenea, pentru evenimente de mare amploare va stam la dispozitie cu spectacole de teatru de toate genurile si pentru toate varstele , animatori (actori profesionisti) plini de energie, costumati la cererea clientului in orice personj de poveste, fachiri, oameni cu poiuri de foc, oameni pe picioroange, spectacole de magie atat pentru copii cat si pentru adulti. Petrecerea sau evenimentul dumneavoastra este o prioritate pentru noi- trupa Il Joker Show, de aceea va punem la dispozie spectacole profesioniste cu actori si regizori profesionisti!

PORUMBEI ALBI

Porumbeii albi reprezintă iubirea
mirelui şi a miresei, simbolizează puritatea
fidelitatea şi adaugă încă un moment de neuitat
ceremoniei de nunta.

Adauga un strop de eleganta nuntii tale cu
porumbei, simbolul iubirii mirilor,
puritate si fidelitate.

Porumbei albi pe covorul rosu la iesirea din
biserica, este cea mai frumoasa surpriza pe care o poti
face miresei tale (mirelui tau)
Ce poate fi mai frumos decat un mesaj de dragoste dus
in inaltul cerului de catre porumbei , mesaj ce va
dainui o vesnicie.
Noi va incununam aceasta mareata zi cu zborul lin
de porumbei, mesageri ai iubirii, puritatii si fideliţatii
dintre viitorii soti.
Oferim Spre Inchiriere Porumbei Albi
Voiajori Si Porumbei Albi Voltaţi.
Fotograful si cameramanul vor putea
imortaliza acest moment, ce va ramane o amintire de
neuitat pentru toata viata.
" Noi ne ocupam de tot,  veniţi la noi in timp util,
singurul lucru de care aveţi nevoie este DRAGOSTE ! "